Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-05@02:01:03 GMT

تبریک روز معلم با سخن بزرگان + متن ادبی و پیام تبریک

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۶۵۴۸۰

تبریک روز معلم با سخن بزرگان + متن ادبی و پیام تبریک

با سخن بزرگان و جملات انگیزشی درباره معلم می‌توان روز معلم را به استاد، معلم و مربی تبریک گفت.

به گزارش ایمنا، یک معلم می‌تواند چراغ راه شاگردانش باشد، آنان را از تجربیات مختلف آگاه کند و اجازه ندهد هر چیزِ سخت و اشتباهی را خودشان تجربه کنند؛ چرا که به آنان می‌آموزد، همیشه تجربه کردن خوب نیست و بهای برخی تجربه‌ها به سنگینی یک زندگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فارغ از محدوده‌ی جغرافیایی، آموزه‌های دینی و تفاوت‌های فرهنگی، مقام معلم در تمام دنیا بزرگ و محترم شمرده می‌شود.

پیامبر اکرم (ص): خداوندا، آموزگاران را بیامرز، عمرشان را طولانی و کسبشان را پر روزی گردان.

چخوف: دانشگاه تمام استعدادهای افراد، از جمله بی استعدادی آنها را آشکار می‌کند.

بیل گیتس: هر کسی به معلم و مربی نیاز دارد و مهم نیست برای چه مهارت و چه شغلی.

دولر: تعلیم بزرگترین هدیه‌ای است که مردم نیکوکار می‌توانند به گدایان و بینوایان بدهند.

امام صادق (ع): در حضور کسی که از او دانش می‌آموزید فروتن باشید.

افلاطون: مسیری که با آموزش معلم آغاز شود، زندگی آینده را تعیین می‌کند.

حضرت آیت الله خامنه ای: دست توانای معلم است که چشم‌انداز آینده ما را ترسیم می‌کند. اگر می‌بینید که امیرمؤمنان، مولای متقیان علی (ع: می‌فرماید: من علمنی حرفاً فقد صیرنی عبداً؛ هرکس چیزی به من بیاموزد، مرا غلام خویش کرده است. این بیان برای ما درس است تا معلمان، قدر خود را بدانند و تشخیص دهند که چقدر، وجود آنها در سرنوشت یک ملت مؤثر است.

انیشتین: اثر آموختن علم در کودکی، مانند اثر نقش بر روی سنگ است.

بیل گیتس: اگر برایتان مهم است که فرزندانتان بهترین آموزش را ببینند؛ برایشان معلم عالی پیدا کنید؛ نه مدرسه عالی.

ویکتور هوگو: معلم در هر ملتی، چراغی است که به عموم افراد نور می‌دهد.

بنجامین فرانکلین: تجربه، معلمی است که دانش آموزان خود را با بهای بسیار تعلیم می‌دهد.

امام علی (ع): به احترام پدر و معلمت از جای برخیز حتی اگر فرمانروا باشی.

کنفوسیوس: معلم و دانش‌آموز، هردو باید، آنچه را که می‌آموزند، نمونه و سرمشق زندگی خود قرار دهند. در غیر این صورت با کسانی که راه و مسیر را شناخته اند ولی توقف کرده اند؛ و یا بیمارانی که درمان خود را می‌دانند و اقدام نمی‌کنند؛ تفاوتی ندارند.

برد هنری: یک معلم خوب می‌تواند امید را القا کند، تخیل را روشن کند و عشق به یادگیری را القا کند.

امام خمینی (ره): نقش معلم در جامعه، نقش انبیاست؛ انبیا هم معلم بشر هستند. تمام ملت باید معلم باشند؛ فرزندان اسلام تمام افرادش معلم باید باشند و تمام افرادش متعلم.

فردریش نیچه: کسی که تا ابد شاگرد باقی می‌ماند؛ نمی‌تواند زحمات آموزگارش را جبران کند.

کاوازاکی: اگر می‌خواهید مجسمه ساز شوید و مجسمه‌های بسیار بسازید؛ بهترین انتخاب آن است که مجسمه‌ی معلمان را بسازید. چرا که آنان قهرمانان جامعه هستند.

ارسطو: آن کس که کودکان را آموزش می‌دهد؛ بسیار بیشتر سزاوار احترام است تا کسی که کودکان را به دنیا می‌آورد. چرا که یک گروه تنها به کودکان زندگی می‌بخشند و گروه دیگر هنر خوب زندگی کردن را به آنان می‌آموزند.

امام باقر (ع): زکات دانش، آموزگاری است.

آلیس رولینز: معیار سنجش معلم خوب و بد، سوالاتی نیست که در امتحان مطرح می‌کند و دانش آموزان به آن پاسخ می‌دهند. بلکه معلمی است که این توانایی را در دانش آموزانش ایجاد کند تا سوالاتی را مطرح نمایند که پاسخش برای خود او نیز دشوار است.

یوسف زی: همواره به خاطر داشته باشید که کتاب، خودکار، کودک و معلم می‌توانند دنیا را دگرگون سازند.

ویلیام آرتور: معلم متوسط می‌گوید. معلم خوب توضیح می‌دهد. معلم برتر نشان می‌دهد. معلم بزرگ الهام بخش است.

نیل دگراس تایسون: نیازی نیست کلیسا و دولت را از هم جدا کنید. تنها کافی است معلمان کم سواد را از سیستم آموزشی کنار بگذارید.

ویلیام گلاسر: هنگامی که تحت تعلیمِ یک معلم خوب هستید، بیشتر از آنکه از او درس تئوری بیاموزید، راه و رسم و سبک زندگی را فرا می‌گیرید.

سلیمان اورتیز: معلمان بزرگترین کارمندان عمومی ما هستند؛ آنها زندگی خود را صرف آموزش جوانان ما و شکل دادن به کشورمان برای فردا می‌کنند.

الیفاس لوی: یک معلم خوب باید بتواند خود را در جای کسانی قرار دهد که سخت یاد می‌گیرند.

فیلیپ ویلی: ممکن است یک معلم خوب در طول زندگی گاهی یک بزهکار را به یک شهروند مستحکم تغییر دهد.

پیامبر (ص): در میان صدقه‌هایی که مردم می‌دهند، هیچ صدقه‌ای ارزنده‌تر از یاد دادن علم و دانش نیست.

دونالد نورمن: یک معلم خوب می‌تواند مقدار مناسبی تنش ایجاد کند تا شاگردانش را به بحث و تفکر وادارد.

مارک وندورن: هنر معلمی، هنرِ کمک به کشف کردن است.

ژاک بارزون: شغل آموزگاری و تدریس کردن هنر گمشده ای نیست. اما توجه به آنان در میان سنت ما گمشده است.

توپاک شکور: تفکر یک معلم خوب این است که حتی اگر نتوانم جهانی را تغییر دهم، اما تضمین می‌کنم که در مغزها جرقه ایجاد کنم.

امام خمینی (ره): معلم امانت داری است که امانت او غیر از همه امانت هاست، انسان امانت اوست.

جان دیوی: تدریس معلم، آمادگی برای زندگی نیست. بلکه خود زندگی است.

پیامبر (ص): هنگامی که از فردی، پندی آموختی؛ او در جایگاه معلم توست و تو بنده او هستی.

سلیمان اورتیز: آموزش و پرورش کلید موفقیت در زندگی است و معلمان تأثیر ماندگار در زندگی دانش آموزان خود دارند.

امام علی (ع): کسی که در مقام هدایت و آموزش قرار می‌گیرد، باید بیش از آموختن به دیگران، خود را پالایش روحی کند و ادبِ رفتاری‌اش، بیش از ادب گفتاری‌اش باشد.

امام سجاد (ع): حق معلم بر تو آن است که همواره، با دیده تعظیم و تکریم بر او بنگری، مجلس او را گرامی بداری و به سخنانش با دقت گوش دهی، رو به جانب او بنشینی و صدایت را در حضورش بلند نکنی.

حضرت آیت الله خامنه ای: نقش معلمان هنرمند و جهادگر و دلسوز در پیشرفت و تعالی جامعه، از تبدیل خاک به طلا نیز ارزشمندتر است.

شهید مرتضی مطهری: معلم باید نیروی فکری متعلم را پرورش دهد و او را به سوی استقلال رهنمون شود. باید قوه ابتکار او را زنده کند؛ یعنی در واقع، کار معلم آتش گیره دادن است. فرق است میان تنوری که شما بخواهید آتش از بیرون بیاورید و در آن بریزید تا آن را داغ کنید و تنوری که در آن هیزم و چوب جمع است و شما فقط آتش گیره از خارج می‌آورید و آن قدر زیر این چوب‌ها و هیزم‌ها قرار می‌دهید که اینها کم کم مشتعل شود.

شهید محمد علی رجایی: معلمی، شغل نیست! عشق است. اگر به عنوان شغل انتخابش کردی، رهایش کن! و اگر عشق توست، مبارک باد.

امام علی (ع): دانش خود را به دیگران آموزش ده و دانش دیگران را بیاموز؛ چرا که علم خود را انفاق کرده‌ای و آنچه را نمی‌دانی آموخته‌ای.

بروس لی: یک معلم خوب از شاگردانش در برابر تأثیر خود محافظت می‌کند.

امام علی (ع): با آن کس که تو را سخن آموخت به درشتی سخن مگوی و با کسی که راه نیکو سخن گفتن به تو آموخت لاف بلاغت مزن.

امام خمینی (ره): نقش معلم در جامعه، نقش انبیاست؛ انبیا هم معلم بشر هستند. تمام ملت باید معلم باشند؛ فرزندان اسلام تمام افرادش معلم باید باشند و تمام افرادش متعلم.

استیگر: اگر قادر به خواندن هر واژه‌ای هستید؛ برایش از معلم خود تشکر کنید.

امام صادق (ع): هنگامی که روز قیامت شود، خداوند تمام انسان‌ها را جمع می‌کند و چون ترازوی اعمال نهاده شد و خون شهیدان را با مرکب قلم عالمان و معلمان بسنجند، ارزش مرکب آنان بر خون شهیدان فزونی خواهد داشت. این ارزش بدان جهت است که شهیدان در سایه علم و تربیت معلمان و تعلیم شایسته آنان به خدا راه یافته و لیاقت شهادت نصیبشان شده است.

چارلز دبلیو الیوت: کتاب‌ها آرام ترین و ثابت ترین دوستان هستند؛ آنها در دسترس ترین و خردمندترین مشاوران و صبورترین معلمان هستند.

لورتا یانگ: تقریباً هر کسی که ملاقات کردم. با او کار کردم. یا درباره اش خواندم. به شکلی معلم من بود.

حضرت آیت الله خامنه ای: در منطق اسلامی، مسئله‌ی تعلیم و تربیت به معنای زندگی بخشیدن به فرد و جامعه است.

کنفوسیوس: استادی به من گفت یک معلم واقعی کسی است که گذشته را زنده نگه می‌دارد. می‌تواند حال را نیز درک کند و آینده را رقم میزند.

بیو بریجز: پدر من معلم من بود. ولی مهم‌تر از همه. او پدری فوق‌العاده بود.

گالیله: آموزگاران در را باز می‌کنند. اما این تویی که باید وارد شوی.

افلاطون: آنچه سبب شود که نیستی صورت هستی به خود گیرد. آفرینش و خلاقیت است. از این رو همه هنرها آفریدن است و استادان و هنرمندان همه خلاق و آفرینش گرند.

فرناندو پسوآ: من به استادهایی که حتی نمی‌توانند ناظم مدرسه شوند بدبین هستم.

مارتین فیشر: یک معلم خوب باید قوانین را بداند؛ یک دانش‌آموز خوب، استثنائات را.

امام خمینی (ره): مقام معلم مقام والایی است؛ مقامی است که بالاتر از مقام معلم نیست؛ مقامی است که خداوند تبارک و تعالی از آن تعظیم فرموده است.

کد خبر 490434

منبع: ایمنا

کلیدواژه: روز معلم چه پیامی پیام روز معلم روز معلم اس ام اس روز معلم پیامک روز معلم روز معلم مبارک عکس نوشته روز معلم تبریک روز معلم روز معلم 1400 اس ام اس تبریک روز معلم بزرگداشت روز معلم پیام تبریک روز معلم عکس تبریک روز معلم پیام تبریک پیامک شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق یک معلم خوب امام خمینی امام علی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۶۵۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب بیش از ۱۹۰۰ معلم در چهارمحال‌ و بختیاری

ایسنا/چهارمحال و بختیاری معاون پژوهشی، برنامه‌ریزی و توسعه اداره‌کل آموزش‌وپرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه پیش‌بینی نشدن صحیح نیروی انسانی در سال‌های گذشته موجب بروز مشکلات عدیده و چالش جدی در حوزه تأمین معلمان شد، گفت: در سال گذشته ۱۱۴۴ سهمیه جذب شد و در سال جاری نیز ۱۹۵۸ سهمیه پیش‌بینی شده است.

امین سلیمانی۱۳ اردیبهشت‌ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه استان با تبریک آغاز هفته بزرگداشت مقام معلم و با اشاره به اینکه برای نخستین بار امسال ۲ معلم از این استان در جمع ۱۵ معلم نمونه کشور قرار گرفتند، اظهار کرد: انتخاب «جعفر عالیپور» و «سلمان رستمی» از معلمان ممتاز چهارمحال و بختیاری با توجه به رقابت سختی که وجود داشت، حقیقتاً یک افتخارآفرینی بزرگ برای این منطقه سرشار از استعداد است.

وی با بیان اینکه پیش‌بینی نشدن صحیح نیروی انسانی در سال‌های گذشته باعث بروز مشکلات عدیده و چالش جدی در حوزه تأمین معلمان شد، ادامه داد: سال گذشته یک‌هزار و ۵۶۰ معلم یعنی معادل ۱۳ درصد از معلمان ما بازنشسته شدند که باعث بروز چالش جدی شد و با اتخاذ تمهیدات مختلف اما با دشواری توانستیم این چالش را پشت سر بگذاریم.

سلیمانی در خصوص استخدام معلمان، تصریح کرد: در سال ۹۹ در مجموع، ۲۹۴ سهمیه جذب شدند که این آمار در سال ۱۴۰۱ به یک‌هزار و ۷۰ نفر رسید؛ همچنین در سال گذشته یک‌هزار و ۱۴۴ نفر جذب شدند و در سال جاری نیز یک‌هزار و ۹۵۸ سهمیه پیش‌بینی شده است.

معاون پژوهشی، برنامه‌ریزی و توسعه اداره‌کل آموزش‌وپرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه تا کنون ۱۴ هزار و ۷۹۸ نفر از معلمان استان رتبه‌بندی شدند، اظهار کرد: این اقدام، اتفاق بسیار مهمی بود که زمینه‌ساز ارتقای منزلت معلمان و فرهنگیان است.

سلیمانی بیان کرد: راه‌اندازی اردوگاه دانش‌آموزی شهید چمران چم‌عالی در کنار رودخانه زاینده‌رود بعد از ۱۸ سال تا پایان تابستان، افتتاح استخر شهید استکی تا مهرماه، تأمین تجهیزات و امکانات برگزاری امتحانات نهایی از مهم‌ترین اقدامات انجام شده و نیز برنامه‌های آموزش‌وپرورش در سال جدید است.

در ادامه پژمان خلفیان، معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش‌وپرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه تا کنون بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان در دولت سیزدهم برای تجهیز هنرستان‌های فنی حرفه‌ای و کاردانش هزینه شده است، اظهار کرد: این اعتبارات هم از حوزه پشتیبانی اداره‌کل و هم نوسازی و تجهیز مدارس هزینه شده که این رقم بی‌سابقه است. در حال حاضر ۳۶ درصد دانش‌آموزان در رشته‌های مختلف فنی حرفه‌ای و کاردانش مشغول تحصیل هستند که چشم‌انداز ما در یکی دو سال آینده، رساندن این رقم به ۶۰ درصد است.

وی در خصوص تجهیزات متوسطه اول، ادامه داد: از ابتدای سال تحصیلی گذشته تا کنون، ۱۵ سایت شامل ۱۰ رایانه یعنی در مجموع، ۱۵۰ دستگاه رایانه در مناطق ۱۷گانه آموزش‌وپرورش و در قالب طرح شهید فخری‌زاده توزیع شد که در راستای تقویت هوش مصنوعی و کدنویسی اجرایی شده بوده است.
خلفیان بیان کرد: ساماندهی هدایت تحصیلی دانش‌آموزان متوسطه اول در قالب طرح شهید هادی با هدف کمک به دانش‌آموزان برای ورود به رشته‌های مرتبط با علاقه و استعداد از جمله اقدامات در دست انجام است که از طریق پایگاه اینترنتی مربوطه پیش می‌رود.

وی در پایان گفت: تجهیز ۴۵ کارگاه کار و فناوری، افزایش ۵.۲ درصدی شاخه‌های فنی حرفه‌ای، کلاس‌های آمادگی دانش‌آموزان برای امتحانات نهایی و برگزاری آزمون‌های شبیه‌سازی امتحانات نهایی در سه ماده درسی،  برپایی کارگاه‌های آموزشی به میزان بالغ بر ۱۶ هزار نفرساعت و طرح‌های ضمن خدمت به میزان بالغ بر ۱۳ هزارنفر ساعت و نظارت بالینی بر حدود یک‌هزار کلاس درس از جمله اقدامات معاونت آموزش متوسطه بوده است.

همچنین نصرت‌الله محمودی، معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش‌وپرورش با اشاره به اینکه مبنا و اساس آموزش ابتدایی در کودکستان‌ها شکل می‌گیرد لذا این مراکز نیازمند نظارت هستند، اظهار کرد: کودکانی که این دوره را گذرانده باشند راحت‌تر و بهتر می‌توانند در کلاس اول تحصیل کنند؛ فعالیت این مراکز در استان به‌صورت ۱۰۰ رصد می‌شود و قریب به ۸۰ درصد کودکستان‌ها از مجموع ۹۰۰ مرکز فعال، مراحل ارزیابی را پشت سر گذاشته‌اند و موارد لازم به آنها گوشزد شده است تا نوآموزان ما آسیب نبینند.

وی با اشاره به اینکه توانمندسازی معلمان ابتدایی یکی از اولویت‌های این معاونت است، ادامه داد: این اولویت در قالب طرح شهید همت اجرایی می‌شود با این توضیح که آموزگاران در طی سه سال باید در هفت عنوان درسی تحت آموزش قرار گیرند که در حال حاضر سه هزار نفر از معلمان ابتدایی یعنی ۹۰ درصد معلمان این مقطع در این طرح شرکت کردند. 

محمودی با اشاره به پوشش تحصیلی ۹۹.۰۸ درصد در استان، بیان کرد: از این حیث جزو استان‌های برتر هستیم اما شناسایی دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل در دست انجام است که از سال ۱۴۰۰، یک‌هزار و ۳۳ دانش‌آموز از تحصیل بازماندند. 

وی ادامه داد: برای ریشه‌یابی علل و اتخاذ راهکارهای لازم برای این دانش‌آموزان، به هر ۱۰ دانش‌آموز یک پیگیری‌کننده اختصاص یافت که به محل زندگی دانش‌آموزان بروند و علت بازماندن از تحصیل را پیگیری کنند، همه دانش‌آموزان شناسایی شدند که نزدیک ۳۰۰ نفر به تحصیل بازگشتند اما در بقیه موارد، به علل متفاوت مانند بیماری، مشکلات اقتصادی و ... امکان بازگشت دانش‌آموزان به مدارس مهیا نبود که این موارد نیز در دست پیگیری است.

همچنین یاسر خسروی، معاون نهضت سوادآموزی اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان با اشاره به اینکه در سال ۵۸، حدود ۳۶ درصد از افراد ۱۰ تا ۴۹ سال جمعیت استان سواد داشتند، اظهار کرد: امروز بیش از ۹۷ درصد مردم باسواد هستند.
وی ادامه داد: هر ساله سهمی برای استان جهت پوشش سوادآموزی در نظر گرفته می‌شود که در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۲، از سهمیه بالغ بر چهار هزار نفر در استان که باید باسواد می‌شدند ،بیش از ۹۵ درصد سهمیه استان تحت پوشش قرار گرفت؛ در سال ۱۴۰۲-۱۴۰۳ نیز بالغ بر ۷هزار نفر باید تحت پوشش قرار بگیرند که تا کنون بالغ بر ۴۰۰۰ نفر محقق شده است.

در ادامه ذوالفقار علیخانی، معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش استان نیز در این نشست با اشاره به اقدامات و توفیقات این معاونت در ماه‌های اخیر، تصریح کرد: کسب رتبه نخست جشنواره فرهنگی «امید فردا»، رتبه اول کشور در جشنواره «دانایی و توانایی»، کسب رتبه سوم در پرسش مهر، رتبه اول در جشنواره سرود رضوی و ده‌ها رتبه دیگر از اهم این توفیقات است.

وی ادامه داد: امسال تقویت و راه‌اندازی هیئت‌های دانش‌آموزی با هدف بهره‌گیری از کارکردهای معنوی این تشکل‌ها در دستور کار قرار دارد و تشکل‌های دانش‌آموزی اعم از بسیج، هلال‌احمر و ... نیز از ارکان کار معاونت پرورشی محسوب می‌شود.

علیخانی با اشاره به فعالیت ۱۲ اردوگاه دانش‌آموزی در استان، بیان کرد: خوشبختانه مبالغ خوبی برای تکمیل اردوگاه چم‌عالی پیش‌بینی شده است که امیدواریم به‌زودی شاهد راه‌اندازی این اردوگاه باشیم.

وی تصریح کرد: ۱۸ مرکز مشاوره، خط ۲۴ ساعته ۱۵۷۰ برای پیگیری لحظه‌ای فوریت‌های رفتاری و روانی دانش‌آموزان، ۳۱ کانون فرهنگی و پرورشی، ۱۰ دارالقرآن و ... از مهم‌ترین مجموعه‌های آموزش‌وپرورش است که به دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان خدمت‌رسانی می‌کنند.

در پایان فخرالدین اسدی، معاون تربیت بدنی و سلامت اداره‌کل آموزش و پرورش استان با اشاره به اینکه ۸۶ درصد به فضاهای ورزشی استان در حوزه آموزش‌وپرورش به مدد افتتاح چمن‌های مصنوعی و سالن‌های ورزشی اضافه شده است، اظهار کرد: تا یک‌ماه آینده این رقم به ۱۰۰ درصد خواهد رسید؛ ما احداث حدود ۱۴۸ فضای ورزشی را در دستور کار داشتیم که ۸۶ درصد محقق شده و ۱۴ درصد مابقی طی یک‌ماه آینده محقق خواهد شد. 

وی با اشاره به آغاز طرح مهارت‌آموزی رشته‌های ورزشی، ادامه داد: برای آنکه بتوانیم ورزش را به حیاط مدرسه بازگردانیم طرح مهارت‌آموزی رشته‌های طناب‌زنی، تنیس روی میز، شنا و دومیدانی ویژه مقاطع مختلف تحصیلی اجرایی می‌شود.

اسدی تأکید کرد: در حوزه سلامت، تعمیر و تجهیز ۲۶۰ سرویس‌ بهداشتی مدارس و نیز اجرای طرح پایلوت آموزش بهداشت دهان و دندان ویژه ۸۰۰۰ دانش‌آموز عشایری از دیگر اقدامات این معاونت است.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ای معلم؛ دست بوسی تو کم باشد مرا ای مهربان
  • شکوفایی روح، ثمره تربیت معلمان است
  • معلمان بهترین الگو برای دانش آموزان خود باشند
  • ۳ دهه خدمت در مناطق محروم / بازنشستگی که خوشایند نیست
  • مشق عشق بر لوح سفید کودکان؛ چرا بانوان معلمی را ترجیح می‌دهند؟
  • هویت بخشی رسالت امروز معلمان است
  • ‌۱۰۵ هزار معلم جدید جذب آموزش و پرورش خواهند شد‌
  • پیام تبریک بانک سرمایه به مناسبت دهه فجر
  • جذب بیش از ۱۹۰۰ معلم در چهارمحال‌ و بختیاری
  • «معلم» پیام آور سعادت انسان‌ها است